Ahad, 12 April 2009

re union in making...


salam....adeh2....
baru aku tahu serabut kepala nak urus mender ini...bilaer idea nie timbul...aku ingat aku nak jadi tetamu jerk....hahah...last2 berat hati nak nengok deme ni sengsara....atas jemputan ...aku kene jd backup team aka think tank dlam pembikinan re u ini...peh...berpeluh gak nak pk....

walaupunk dekat exam...aku dtg gak bangi utk teman dak2 ni g usha tempat kt PD....dan sebagai ganti kepada MR PRESIDEN, IJAM dan PROJEK MANAGER, MACHE....hahaha....poning palo den....baru den tau camno poning....

so ptg td...aku krebat dan dungun pi cari tempat....dari batu 4 ke batu 9.....baru jumper tempat masuk....jumper tempat baik punya!!


dua perkara jerk aku risau...

1st..
baper ramai yg dtg...tolong arr ramai2 leh turun.....dalam 30-40 org pon dah cara....home dpt semaksimum yg mungkin......stkat ni...kalo ikut perangkaan.....hanya sekitar kurang sepuluh org x dapat hadir..... x taw camner nak tolong....biler diorang free....rmai lak x free....lagik satu pasal girl......memang susah girl explode nie nak dapat kumpulkan diorang....baru lah aku paham...
nak jaga lembu sekandang lagik senang dari nak jaga anak dara sorang....hahahah...ni pulak kitaowg nak kumpul ramai girl...peh.....risau beb...aku risau dan takut segala keserabutan kepala ijam mache krebat atat x berbaloi.....

so...KEPADA GIRL EXPLODE YG BACA POST NIE...PLZ MAKE EFFORT TO MAKE PUBLICITY ABOUT THIS RE U AND TRY UR BEST TO ATTEND IT...hahaha...

dan kesian kepada Aina yg tgh serabut nak exam ,still put all her support to help the orginizer....thanks ar.....mayak giler ko tolong....kalo x ponong palo aku,kre dan dungun td....dan harap ko cari arr girl lain tolon.....sian kt ko...

2nd...
kerisauan kalo2 tarikh re u terpaksa dianjak ke tarikh lain.....aku nyer family nak g vacation lak.....time2 cuti tu jugak arr nak wat...bkan marah...tp kalo dah camtu...aku x leh belakangkan family...too bad for me nak belakang kan family....my prinsip....family first...although all my heart wanna be wif all my frenz...huhuuhuhu..poning....


lagik satu....ni x der kait mengait....
aku skang tol2 serabut ngan dak bilik aku....serabut ngan kehidupan gelap diorang.....sembang open depan aku....aku da arr kosong...susah ar.....

kehidupan gelap apa?ha itu yg korang x taw...dan aku tak berani nak reveal kt blog aku...
aku bkan apa ...aku takot nanti aku terlibat x tentu pasal....aku x ske....stakat nak nakal2 kampung leh ar.....nak cam diorang aku x sanggup.....dari mender aku x nak taw...sampi mender tu aku taw....tu malas...aku slalu dlam situasi begini.....sebab tue aku x kesah org nak kata palataw ker aper...aku selalu berada dalam situasi dimana keadaan memaksa aku mengetahui perkara yg aku x nak taw...


last but not least..
gambor kt atas tue gambor yg tangkap kt pd td....and.....I want my life back...life that .....x der serabut....x der nak risau2.....just follow the flow.....the flow that i'm in now....just not right....arghhhhhhh

6 ulasan:

SyIdI_89 berkata...

hahaha..
lek terk....
usaha anda akan dibalas oleh Allah...
jgn risau...
just berpegang pd yg 2...
n jgn join dorg 2...
hahaha

iLiAiSyAh berkata...

sekali kita buat baek manyak ALLAH balas,

diibaratkan dengan satu kebaikan tue same dengan satu pokok, satu pokok ade 7 dahan i dahan ade 7o ranting, 1 ranting ada 700 buah, 1 buah ade 7000 biji...

kan mayk pahalanyer tue..

erm kalo pasal kehidupan gelap tue... hmmm da tau mende tue ta baek... baek jangan yer... baek keep it away..

kalo susah sangat kuar jer pada rumah tue..

be cool be rilek... idup hanya sekali saje

.:DeXmA:. berkata...

reu?
ble ni?
cmbest je wat kt pd..
tp sowiela..mmg xley join..
kem slm kt sesape yg hdir ek..
arigatou~

mymind_ibniishak berkata...

ooo yeahhh... kehidupan gelap??
adakah ketika blackout?? hohohoo

MelodikaJiwaSepi berkata...

maybe time eatrh hour kot

lavender pelangi berkata...

huwaaa..aku nk gi la weyh,tgah usaha teramat sgt nih..
siyesly,harap2 dpt gi..huhu..
glee rndu kt dak jenan weyh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...