Khamis, 9 April 2009

As expected....Si Sialan takkan Terpilih

hahah...
raser nak lompat golek2 sambil berenang jerk...
akhirnya terbalas kecelakannya...namanya tidak tersenarai dalam barisan kabinet terbaru....
puas hati membaca barisan terbaru.....si sial itu x mendapat apa2 jawatan pon...
datangya entah dari mana,naiknya tiba2.....hanya berharap status menantu....

bagai seorang guru ku beritahu....si setan itu boleh diumpamakan bagai helikopter.....naik secara terus...turunnya juga begitu....begitu lah nasib si sialan tu...
hahaha....entah mengapa aku begitu anti makhluk ni....sebab dier memang x patut menang apa2...
wkakaka

kata guru ku juga,...

naiklah seperti jet pejuang atau pesawat penumpang.....naiknya perlahan dan turunnya tidak terasa.....

7 ulasan:

itisrajah berkata...

sapekah itu ye?
*curious*

Muhammad Affiq Ibn Kamaruzaman berkata...

ilek terk..
walopun die sialan, walopun die menantu, tapi dielah antara orang yang brani bersuara dari dalam... menegur walopun x seberapa bes

walopun katanye die rasuah




dan walopun die pernah kata org berdemo bagai beruk2 di jalanan


tapi dia lah org yang menetang 40% biasiswa JPA kpd non-Bumi.. tapi hambar, x di dengar... yang lain angkat tangan sokong


walopun die berambut panjang, bermuka samseng... tapi die lepasan Oxford, first class honour, science politic




apapun.. walopun die x bes sangat.. walopun die kaya rayau dgn syarikat perkapalan nya, scomi... dan segala macam lagik
sedang aku papa kedana


tapi die o.k la lagi

bercakap dengan bahasa melayu paling baik d kalangan MT UMNO masa bersidang baru ni.. bak kata faisal tehrani

ada idea

ada brani pergi kelantan debat dgn husam musa









najib ada berani?

masa anwar nak challenge dulu.. either pak lah or najib.. last2 hantar shabery chick

Muhammad Affiq Ibn Kamaruzaman berkata...

terky.. aku rase ko wajar usha blog ni..


http://beritabiul.blogspot.com/2009/03/kj-menjadi-trend-masa-kini.html




usha dlu... dan bersedia utk melolong macam org ketiadaan akal.. hahahaha




ke ko dah tau... dah tau x pe ah

MelodikaJiwaSepi berkata...

hahaha.....i noe think that he just too early to be there....he will collapse early....i think....to early

iLiAiSyAh berkata...

sape nie?? naktau

Muhammad Affiq Ibn Kamaruzaman berkata...

ilek terk.. aku pun bukan suke sangat pun mamat tu.. tapi kebangkitan die ala2 anwar ibrahim n dr.m laa.. bermula dgn rebel.. protes sana, protes sini... dan nampak kelicikan.. tu kadang2 syok tu tgk gelagat die.. pandai menyelit





cume nye.. aku nak ko tgk dulu blog yg aku bagi url kat atas tu.. bkn blog org pro die.. tapi blog kucar lanar.. hahaha...

melaporkan brita dalam versi lawak.. try la.. browse alamat tu



"KJ menjadi trend masa kini"

haha.. tgk apa yang trend tu.. x leh blah

SyIdI_89 berkata...

hahaha
xkn de yg xtau kot sape org 2....
tp snanye ble PM kte bt cm 2 adelah satu penghinaan kpdd si polan itu...
sbb die menang mse bertanding bru2 ni tp xdpt ape post sedang kn rival die dapat wlpn bkn menteri hny timbalan menteri....
dr situ kte leh nmpk ade satu yg tidak kne...
fikir2 kan la..
tp diharap kn pucuk pimpinan yg bru akn dpat melaksanakan ape yg telah dijanjikn....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...