Sabtu, 21 Ogos 2010

kepada exploders...

salam,
sudah lama x tulih kt blog nie...nie ponk ntah ader org ke tak bace nih.
berbuka dan sahur esk akan diraikan dengan rakan2 sepejuangan Jenan yg dicintai.
wah...penuh expectation utk hari esk..

tapi,begitulah hidup."high school never ends",walau ada rakan2 baru di ipt,perasaan tuh tetap berbeza..jikalau ada rakan sejenan hubungi utk berjumpa,secara x semena2 terus je gi stat moto dan pergi...lain sungguh perasan.
rakan sama sekolah menengah memang berada dalam ketagori yg berbeza.berbeza dari semua segi.

aku mengaku aku pernah cuba utk "lost contact" ngan dak2 explode nih...tp mmg x berjaya.Rationalnya,mereka inilah yg telah banyak membentuk aku menjadi aku .mereka inilah yg mengenal aku sekenal2nya.mereka inilah yg turut bersedih dengan kesedihanku,dan turut gembira dgn kegembiraan ku.
mereka jugalah yg tertawa dengan gurauan ku,dan tidak kurang juga,mereka juga ada yg terasa dengan kutukan dan makian aku.

betul kata abg ku,rakan sesekolah menengahlah kawan yg paling kau akan percaya,yg paling ko akan ingat..
biar sampai kepala beruban penuh dan botak tengah..haha..

21/8,kita akan berkumpul lagi...akan melepak sampai pagi...akan berbual sampai kering tekak,akan ketawa sampai kering gusi..mm...aku cadangkan bia aktiviti bukak puasa nih kita wat sebagai aktiviti tahunan..

kepada rakan explode,di bulan ramadhan nih,maaf kan aku jikalau ada antara kalian aku sudah tidak bertanya kabar,atau ada yg terasa pada tintak tandukku,dan apa yang aku ingin katakan,biarlah apa yang sudah terjadi kepada diriku,biar apa yg telah diperkatakan tentang aku,aku tetap aku,tetap Terk yg korang kenal...

salam.....

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...